PALVELUT

Palvelut

Tulosteet

Suurtulosteet sisä- ja ulkokäyttöön

Some Nelimainos Oy:ltä saat tulosteet sisä- ja ulkokäyttöön. Tulostus onnistuu niin paperille, tarralle, kankaalle, bannerille kuin moneen muuhunkin materiaaliin. Tuloste on erinomainen mainos vaikkapa ikkunaan, seinään, autoon tai messuille – tarkoitukseen mihin tahansa.

Tulostuspalvelu lähtee sinun toiveistasi ja tarpeistasi. Kun tarvitset onnistunutta lopputulosta, valitse meidät tuotteesi toteuttajaksi. Tehokas leikkurimme varmistaa erittäin tarkat muotoon leikkaukset – saat viimeistellyn ja siistin lopputuloksen, joka on heti käyttövalmis.

Ota yhteyttä ja kerro, millaista tulostusta tarvitset. Me kysymme tarvittavat tiedot ja hoidamme tulostustyön puolestasi.

Ikkunateippaukset

Laadukkailla ikkunateippauksilla näyttävää mainontaa

Liikkeesi ikkunat ovat yksi tärkeimmistä yrityksesi mainostiloista. Erilaisilla teippauksilla saadaan kätevästi herätettyä huomiota ja markkinoitua yritystäsi niin ulko- kuin sisätiloissakin.

Meiltä saat ikkunateippaukset haluamallasi muotoonleikkauksella, koolla, logolla ja värillä. Teippaukset ovat kestäviä ja ne pysyvät sekä säilyttävät ominaisuutensa erinomaisesti esimerkiksi näyteikkunoissa, oli vuodenaika ja säätila mikä tahansa.

Yrityksestäsi ja tyylistäsi riippumatta toteutamme tarpeidesi mukaiset teippaukset. Teippaus voi olla koko ikkunan mittainen tai osateippaus, kuten pelkkä logo, kuva tai lause. Kysy meiltä myös näkösuojakalvoja toimitilojesi ikkunoihin.

Autoteippaukset

Laadukkaat autoteippaukset alan ammattilaiselta

Teemme autoteippaukset autoihin ja muihin kulkuneuvoihin joko leikattuina tai tulostetarroina.

Tyylikkäillä autoteippauksillamme mainostat yritystäsi tehokkaasti, oli ajoneuvosi sitten tien päällä tai parkissa. Teippaus sopii niin henkilöautoon, pakettiautoon kuin raskaampaan kalustoonkin – myös moottoripyörään. Teippaukset ovat säänkestävät ja ne säilyttävät ominaisuutensa niin vesisateessa kuin auringonpaisteessakin.

Tulostustekniikallamme saadaan aikaan mitä erilaisempia autoteippauksia. Teippaus voi olla yksinkertainen tai koristeellisempi, värikäs tai pelkistetty, pieni tai massiivisempi toteutus. Logo, kuva tai teksti, painolaitteemme mahdollistaa tulosteet ja teippaukset tarpeesi mukaan.

Sinä esität tarvitsemasi kuvamateriaalin, me hoidamme tulostuksen.

Banderollit

Meiltä banderollit viimeistelyyn saakka

Some Nelimainos Oy:ltä saat banderollit eli mainoskankaat jälkikäsiteltyinä. Tämä tarkoittaa viimeisteltyä tuotetta, joka on heti valmis käyttöönotettavaksi. Banderollien painatuksessa ei ole myöskään kokorajoitusta.

Banderolli on tuote, joka toimii tehokkaasti yrityksesi eduksi. Kangas sopii kiinnitettäväksi vaikkapa rakennuksen julkisivulle tai kadun yli. Kun kangas ripustetaan ja kiinnitetään oikein, banderolli on näkyvä tapa viestiä haluamaasi tuotetta tai slogania. Banderolli on myös monikäyttöinen – se on helppo siirtää paikasta toiseen ja säilyttää eri käyttökertoja varten.

Kun tilaat banderollit meiltä, saat siistin ja kestävän lopputuloksen.